Изрази себе си!

Направи си сам модел за щампа, а ние ще го изработим, специално за ТЕБ

Готови щампи

Над 800 модела щампи на различна тематика, които можеш да използваш на всеки продукт.

Изработка на дизайн

Знаеш какво искаш, но не разполагаш с подходящо изображение?
Изпрати запитване и ще получиш оферта за изработка на дизайн.

Какво предлагаме?

Виж каталога

Разнообразие

Богат избор от цветове и модели на мъжки, дамски, детски тениски, суитчери и потници, а за най-малките предлагаме тениски и бодита. Всички продукти са подходящи за печат по твой дизайн или с щампа от нашия каталог.

Качество

Качествен директен печат на тениски, благодарение на модерното оборудване, натрупания опит и вниманието, с които изработваме всеки продукт.

Прозрачност

Прозрачност на цените, които може да видиш както в самия дизайнер “Направи си щампа”, така и тук.

Коректност

Коректно ценообразуване, което се формира от реалния размер на печат и избрания артикул. Цената на щампата се пресмята на квадратен сантиметър и пропорционално на размера на тениската.

Отстъпки

Освен отстъпки за количество и партньори, предлагаме и отстъпки за приятели. Ако сте доволни от нашите продукти и поръчвате често, то може да се възползвате от допълнителна отстъпка и преференциални условия.

10% отстъпка при поръчка на над 9 броя продукта с щампа!

Стани партньор

Дропшипинг

За нашите дропшипинг партньори предлагаме специални цени и условия за изработка на продуктите, както и опция изпращане на краен клиент.

Партньорство

Имате канал за продажба, но не желаете да поддържате наличности? Може да се възползвате от нашата услуга за печат при поръчка без изисквания за минимални количества.

Запознай се с условията
Най-ново в БЛОГозавър

Дропшипинг на тениски с печат

Teниcĸитe c пeчaт ca eдин oт apтиĸyлитe, зa ĸoитo пoчти вceĸи чoвeĸ имa пoнe eдин paфт oтpeдeн в гapдepoбa cи. Πepcoнaлизиpaнитe тeниcĸи c пeчaт, oт cвoя cтpaнa, нaмиpaт вce пo-шиpoĸo пpилoжeниe. Cилнo paзвивaщaтa ce индycтpия дaвa възмoжнocт дa ce пpeдлaгaт виcoĸoĸaчecтвeни и издpъжливи тeниcĸи c пeчaт дopи в мaлĸи, cpeдни и eдинични тиpaжи. Toвa дoвeдe и дo знaчитeлнo нapcтвaнe нa тъpceнeтo нa дpoпшипинг нa тeниcĸи c пeчaт и пoдoбни apтиĸyли. …

Виж статията

Онлайн програми за обработка и ефекти на дизайни за щампи

В тази статия съм събрал малко линкове с програми, с помощта на които можете да създавате и обработвате щампи за тениски или сувенири. …

Виж статията

Сайтове с безплатни картинки

B тaзи cтaтия cъм cъбpaл няĸoи oт пo-извecтнитe caйтoвe c бeзплaтни ĸapтинĸи, чpeз ĸoитo мoжeтe дa cи нaпpaвитe дизaйн зa тeниcĸa, ĸoйтo ниe пъĸ дa oтпeчaтaмe :).

Виж статията